På frokostseminaret 30. september vil det bli en demonstrasjon av B-Links grensesnitt og hvordan informasjonssøk og innhenting skal fungere for målgrupper som arkitekter, planleggere, prosjektleder og entreprenører gjennom innkjøpsprosessen.

- B-Link kobler verdikjeden sammen gjennom produktdata og informasjon. Dette er helt sentralt for at digitaliseringen skal kunne gå på tvers av bransjer og sektorer. Byggenæringen er spesiell på sitt vis og aktørene har særegne utfordringer. Det handler om å gå fra papir til digitale arbeidsprosessen, og her er det lang vei å gå. Digitaliseringen er nødvendig, sier adm. dir. Terje Røising og styreleder Halvard Gavelstad i B-Link.

For å understreke viktigheten av den digitale utviklingen i næringen vil Heidi Austlid administrerende direktør i IKT Norge presentere funn fra Bransjerapporten ”IT i praksis”. Der vil hun blant annet vil ta for seg byggenæringens digitale modenhet, bransjens barrierer og digitale utfordringer.  For å illustre hvordan vi i dag kan jobbe heldigitalt fra prosjekt til drift av bygget kommer seriegründer Beate Størkson fra Viscenario.

Velkommen! Påmelding www.B-Link.no

30. september 2016 - kl 08.00 - 10.00
Radisson Blu Scandinavia Hotell (SAS-hotellet) i Oslo.
Møtet vil bli streamet på bygg.no og  vvsforum.no.