Når dette nå er på plass, endte vi opp med to kontorer, noe vi mener vil vise seg svært fordelaktig for våre oppdragsgivere. Vår tverrfaglige kompetanse får med dette en sterk, lokal forankring på Sunnmøre, sier adm. direktør Øyvind Mork.

- Våre ansatte har god lokalkunnskap, samt etterspurt bredde- og spisskompetanse. Lokal tilstedeværelse sikrer den nødvendige nærhet mellom kunde og rådgiver som trengs for å følge opp alle fasene av et prosjekt - fra planlegging til realisering, sier han.

- Etablering av kontorene Ørsta og Ålesund gjør at vi kan tilby våre dyktige medarbeidere lokale arbeidsplasser på Sunnmøre. Dermed beholder vi kompetansen i vårt fylke og våre ansatte slipper pendling. Dette vil bidra til økt miljøgevinst og vekst i distriktet.

- I Møre og Romsdal har vi fra før vårt kontor i Molde. Her har vi vært etablert i 45 år og har i disse årene hatt oppdrag over hele fylket. Kontorene Ørsta, Ålesund og Molde vil ha tett samarbeid og vil kunne hente inn kompetanse og kapasitet etter behov – både fra hverandre, men også fra Asplan Viak nasjonalt, sier Mork.