Avtalen ble til etter at Fjordvang og Armatecs produktsjef Daniel Døviken gjennomførte en felles treningsøkt hos CF Fønix i Drammen!

- Ja, det er gjerne når mennesker møtes at magien skjer. Også under crossfit-trening 06.15 om morgenen, sier de med et stort smil. 

Ideelle produkter for Armatec

Armatec er et kompetansehus som løser tekniske utfordringer innen vann, varme, kjøling og prosess - med flow technology som fellesnevner. Resideo Waterstop varsler om lekkasjer før skadene oppstår, og gir full kontroll over vannforsyningen i hjemmet. Et komplett forsvarssystem mot vannlekkasjeskader som passer perfekt inn i Armatecs profil.

- Ja, og dette supplerer produktspektret vårt på et område som vi har hatt et lite hull. Vi tilbyr det meste til flow-industrien; som ventiler, ekspansjonskar, pumper og vekslere osv. til både varme og kjøling, sier Døviken. – Vi selger allerede enkelte Resideo-produkter til tappevann, med tilbakeslagssikringer og trykkreduksjoner, så dette glir rett inn i produktspekteret vårt. 

Fra tanke til samarbeidsavtale

Partene har hatt en god dialog gjennom årets første kvartal, men det var under treningsøkten at de besluttet å formalisere det tette samarbeidet.

- Nå ligger alle de mest brukte modellene lagerført hos Armatec. 
Selskapet har kurset salgsteamet sitt både hos oss og internt, og vi kommer nå til å promotere dette felles i markedet, sier Fjordvang.

Armatec vil tilby ventilene både direkte til VVS-aktører og til grossister, og vil lene seg på Resideo ved behov.  

- Armatec har god kunnskap om produktene, og vi er veldig trygge på avgjørelsen om at nettopp de skal ta dette ut i markedet. Vi kommer til å jobbe tett sammen, men Armatec og Daniel vil styre det meste av den daglige håndteringen. Det er en stor fordel å kunne ha tekniske selgere som er spisset på produktene, og det bidrar at vi når bredere ut med våre produkter. Dette er en vinn-vinn-beslutning for begge parter, og det er imponerende hvor mye de har fått til på kort tid.

Døviken sier de absolutt vil benytte seg av Resideos spisskompetanse, blant annet gjennom webinarer og podkaster.

- Vi vil ha stort fokus på produktene i tiden framover, og det er naturlig å trekke dem spesielt fram på VVS-dagene og andre arenaer hvor bransjen er samlet. En av våre kjerneverdier, er at vi skal ha kompetente medarbeidere. Det vil si som har veldig mye erfaring innenfor praktisk fag, samt ingeniører med faglig tyngde. Derfor er det viktig for oss å fordype oss i produktene vi fører. 

Skreddersyr pakker for bedriftskunder

Også Emily Oxford, daglig leder og eier av CF Fønix, synes det er flott at det skapes gode relasjoner når man møtes til trening.

- Vi har mange bedriftskunder og skreddersyr pakker som er tilpasset alle nivåer. Resideo er en av bedriftene som har sett verdien av kombinasjon med trening og jobb, og som resulterte i en god businessavtale klokka under en økt grytidlig en morgen her hos meg!