Bilde på nye Ahlsell

Åpningen av det nye proffsenteret i Ulsteinvik illustrerer Ahlsells nye strategi om overgangen fra lokale regionslagere til leveranser fra logistikksenteret på Gardermoen, og over til et lokalt proffsenter med et stort artikkelutvalg.

Saken fortsetter under bildet:

Her ser vi de ansatte som hedres av områdesalgssjefene for en fantastisk innsats. 

- De fleste besøkende blir gjerne møtt av Randulf, Lars og Roy i det flotte Proffsenteret. Det er kundene som har vært med å bestemme det lokale vareutvalget. Resultatet har blitt et vareutvalg på rundt 4.000 artikler som skal være lett å finne frem til i passende mengder. Ønsker kundene større tilgjengelighet til produkter som ligger på logistikksenteret, så legges dette inn lokalt, melder Ahlsell i en pressemelding.

Verktøyfokuset fortsetter
Proffsenteret har fått et godt utvalg av verktøy, maskiner, arbeidstøy, verneutstyr og festemateriell. Salgsutviklingen har vært fantastisk på verktøy nasjonalt og vi forventer stor salgsutvikling også i industritunge Ulsteinvik. Til tross for et stort verktøyutvalg i Proffsenteret gir det bare en forsmak på de over 30.000 lagerførte artikler som kan leveres fra Ahlsells sentrallagre, melder Ahlsell videre.

En svært uhøytidelig åpning ble gjort av Kjell ”Kjellen” Bigset fra humorshowet Klypa, og det ble gjort stor stas på kundene som fikk marsipankake og kaffe under hele torsdagen.

Kjellen hadde også en kommentar til det Aqua Clean toalettet til Geberit under åpningen.: Kæm syk kar som finne ut at ein installere ein dass som spyle en ein plass sola aldri skinn?”  

Det er et staselig bygg Ahlsell har bygget i Ulsteinvik.Bygger er designet fra Sporstøl Arkitekter.