Ut over fredagen vil et enormt kundearrangement avvikles med 50 leverandører og rundt 300 kunder med fagprat, tapas, god drikke og konsert med bandet Absinth.

Bredt vareutvalg
Det nye proffsenteret ligger perfekt lokalisert i Grenland Logistikkpark på Herøya industriområde i Porsgrunn. Denne storsatsningen skjer ellers i en hektisk periode for Ahlsell, hvor man har tatt overgangen fra lokale regionslagere til leveranser fra logistikksenteret på Gardermoen.

Kundene til Ahlsell har vært med å bestemme både vareutvalget og plasseringen. Resultatet har blitt et vareutvalg på rundt 10.000 artikler som skal være lett å finne frem.Ønsker kundene større tilgjengelighet til produkter som ligger på logistikksenteret, så legges dette inn lokalt.

Moderne løsninger
Bygget er varmet opp med vannbåren varme fra Herøya, og har en unik fasadebelysning med blått ”nordlys”. Leverandørene bistår med produktvisninger av innovative løsninger og nyheter.

Proffsenteret er det femte i rekken med et større utvalg av verktøy, maskiner, arbeidstøy, verneutstyr og festemateriell.


Ahlsell har fått en meget flott og oversiktelig proffsenter i Porsgrunn.