Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

Tilstede lokalt
– Jeg ser frem til å få en ny og fresh butikk som gjør det enklere for håndverkeren å finne fram til det de trenger. Nå får vi også inn VVS som en del av sortimentet, og det gjør at vi endelig kan tilby alt på samme sted.

Salgssjef for VVS i Oslo og Akershus, Ole-Magnus Småriseth, er også entusiastisk med tanke på nyåpningen, ikke minst fordi det skjer så mye byggeaktivitet i området nå.

– Det gjør at det er et stort behov for noen som er lokalt tilstede i proffmarkedet, slik vi er. Jeg ser også frem til at vi skal kunne tilby fullt sortiment innen VVS. Det har vært noen kunder som har gått skuffet ut igjen, men det blir det slutt på nå, smiler han.

Nummer én på våre fagfelt
Også innen elektro blir det bedre å være kunde i den nye butikken. Tidligere har de ikke hatt plass til mer enn omlag 70 % av sortimentet, men nå skal du kunne finne absolutt alt du trenger.

– Vi skal bli nummer én på våre fagfelt i dette distriktet. Her skal du komme inn og få en god opplevelse og god hjelp av fagfolk i alle posisjoner, sier salgssjef for elektro Geir Helge Busch.

Han forteller at de nå også kan skape et enda større fagmiljø i tilknytning til butikken.

– Nå har vi plass til å være så gode som vi ønsker. Vi kan ha et større fagmiljø inn her og arrangere minimesser, kurs og opplæring for eksempel, sier han.

Møteplass for fagfolk
Og om du faktisk skulle ha alt det verktøyet, utstyret og arbeidsklærne du trenger, så er det også mulighet til å stikke innom bare for det sosiale.

– Folk synes det er positivt å stikke innom oss og mange kommer for å ta en kopp kaffe eller spise matpakka si sammen med andre fagfolk. Det kommer vi til å legge enda bedre til rette for i den nye butikken, avslutter butikksjef Marie Anette Irgens i en pressemelding.