De som mottak beviset under utdelingen i laugsalen i Oslo, og som kan kalle seg rørleggermestere var Lars Erik Muri, Rørpartner Varme og Sanitær AS¸ Mohammed Amir Secici, Aquarør AS, Sarfraz Hussein, Høybråten Rørleggerbedrift AS, ogTerje Andreas Wold Solberg, Vannteknikk AS

Oldermann i Oslo Rørleggerlaug, Knut Jensen, åpnet med å gratulere de nye mesterne med mesterbrevet, og påpekte at de kan være stolte av det betydelige arbeidet de har lagt ned for å kunne kalle seg rørleggermestere. Nå har dere det synlige beviset på at dere er rørleggermestere. 
- Oslo Rørleggerlaug er at av de mest aktive og største laugene i Norge, og selv om mange til daglig er konkurrenter, er vi gode kamerater i lauget, og opprettholder gode tradisjoner som ved å hedre de nye rørleggermesterne. Alle har forskjellig mål med å ta mesterbrevet, men felles for alle er at de skal bringe faget videre med kunnskap og erfaring. Selv en rørleggermester blir aldri utlært, og det å hente erfaring og kunnskap gjennom laugets medlemmer er en viktig mulighet alle har, poengterte han. 

Mesterbrevnemda
For Mesterbrevnemda stilte denne gangen med Seniorrådgiver kompetanse Andre Kristiansen.

Han gratulerte alle mesterne med deres mesterbrev og poengtere at mesterbrevet synliggjør sammenhengen og forståelsen mellom teori og praksis. Disse lederkvalifikasjonene må gjøres mer kjent, mente han. Kristiansen var også opptatt av at mesterbrevtittelen misbrukes, og det var viktig at dette ble rapport inn til nemda, hvis man oppdaget slike tilfeller. Han understreket til slutt at det viktigste for de nye mesterne er å fortsette å søke kunnskap og erfaring. Han roset også rørleggerbedriftene for at de var flinke til å ta inn lærlinger.

OHIF
Rørleggermesterne fikk også mange godord og gratulasjoner fra kommunikasjonssjef Hilde Bergh i Oslo Håndverks- og Industriforening  (OHIF).som er Norges eldste næringsorganisasjon. Siden 1838 har foreningen arbeidet for å ivareta kvaliteten i fagopplæringen, fremme håndverkernes fagkompetanse og styrke deres posisjon i samfunnet. .Bergh fortalte litt om historien til foreningen, og om den flotte laugsalen selve utdelingen foregår. Hun fremhvet spesielt rørleggerne og lauget for deres aktive og synlige tilstedeværelse i indusforeningens lokaller i Oslo. 
Daglig leder Jens Løvås i Rørentreprenørene Norge ,Oslo & Omegn som stod for selve utdelingen, påpekte ovenfor VVSforum at han synes det er svært hyggelig at så mange i Oslo ønsker å videreutdanne seg i faget. Det er viktig å ha høy kompetanse i bedriftene for å sikre sunn drift, og gode seriøse rørleggerbedrifter. 

Stolte rørleggermestere
Terje Andreas Wold Solberg fra Vannteknikk AS var en av de fire som mottok Mesterbrevet har tatt KEM-studiet ved Fagskolen i Oslo. 
- Jeg trives veldig godt i faget og bakgrunnen for at jeg har tatt tilleggsutdannelse er at jeg vil lære mer og utvikle meg ytterligere i faget. Jeg prosjekterer og jobber ute litt om hverandre, så jeg lærer mye nytt hele tiden. Av de tingene jeg liker best å jobbe med er varme- og kjøleanlegg, samt bygge tekniske rom. Å se ting funke som det skal, finne gode løsninger, gir min arbeidshverdag stor glede og mening, sier 

Sarfraz Hussein, daglig leder av Høybråten Rørleggerbedrift, startet egen rørleggerbedrift for en del år siden. 
- Jeg har gjort det motsatte av det jeg burde, nemlig, ta Mesterbrevet først, så starte egen bedrift.
Mesterbrevutdannelsen har fra dag en vært en enorm læreprosess for meg, og det er mange fallgrubber man kunne unngått hvis jeg hadde gjort det i riktig rekkefølge. Men det har gått bra, heldigvis, så nå er det bare å praktisere den kunnskapen Mesterbrev-utdannelsen har gitt meg. Jeg vil si at Mesterbrevet er helt essensielt  for å drive egen rørleggerbedrift, sier Hussein.

Lars Erik Muri fra Rørpartner Varme og Sanitær AS fikk også beviset på at han nå kan kalle seg Rørleggermester. Han tok Mesterbrevet for 15 år siden, så han manglet bare det synlige beviset.
- Jeg tok Mesterbrevutdannelsen for 15 år siden, men den gangen skjedde det så mye  i livet med barn og det hele, så jeg fikk aldri beviset. Nå fikk jeg det til, så veldig hyggelig å delta på denne høytidelige seremonien i Oslo Rørlegegrlaugs sine lokaler, og få beviset rammet inn i glass og ramme, sier Muri.

Siste mann som var tilstede under utdelingen var Mohammed Amir Secici fra Aquarør AS. 
Han var også veldig fornøyd med å få det synlige beviset på at han nå kan kalle seg Rørleggermester. 
- Dette var en flott og ærverdig utdeling, og jeg er stolt over faget mitt og at jeg nå har tatt Mesterbrevet. Har fått mye ny kunnskap som jeg kan ta med meg i hverdagen, og som både jeg og bedriften kan dra nytte av, sier Secici.

Disse har også fullført Mesterbrevetutdannelsen i Oslo, men hadde ikke mulighet til å være tilstede under utdelingen den 19.10.:  
Junaid Aftab Mahmood, Rørleggerfirma Lien & Co AS, Kamal El Hammichi, KM Rørservice AS, Kim Holter, Østlandske VVS AS, Moad Ben Omar, KM Rørservice AS.