Fra den 25. til 28. september er GROHEs store, internasjonale utdanningstruck på rundtur i Norge hos utvalgte Ahlsell-butikker. Trucken er bemannet med et team av lokale GROHE-medarbeidere, og målet er å presentere og undervise i nye produkter, løsninger og trender på grossistenes egen hjemmebane skriver Grohe i en pressemelding.

Trucken er én av fire internasjonale XXL-trucker som GROHE rår over, og den er spesialinnredet til undervisningsformål. Den rommer derfor avanserte treningsfasiliteter og kan skreddersys til de besøkendes særskilte behov og ønsker. Den er en viktig del av GROHEs omfattende utdanningsprogram GIVE (GROHE Installer Vocational Training and Education) som støtter og samarbeider med fagskoler og utdanningsinstitusjoner i ca. 40 land. Dessuten brukes den målrettet til kontakt og samarbeid med rørleggere og grossister.

I tillegg til Norge skal trucken innom Danmark, Finland, Baltikum og Tyskland. Europa-turnéen rulles i gang i Polen den 5. september. Der stiller trucken opp ved Yrkes-EM (Euroskills) i Gdansk som GROHE støtter som Premium Partner gjennom GIVE-programmet.