T-Rør AS har blitt valgt som rørentreprenør for prestisjeprosjektet Fylkets Hus i Steinkjer. Prosjektet er et miljøsertifisert kontorbygg i åtte etasjer som skal huse Trøndelag fylkeskommune. 

-Dette er en spennende tid for oss, og vi er stolte av å ha blitt valgt som rørentreprenør for et så stort og prestisjefylt prosjekt som Fylkets Hus.- Vi er glade for å ha muligheten til å bidra til et så viktig og miljøsertifisert byggeprosjekt og ser frem til å jobbe med Veidekke/ Grande Entreprenør og de andre entreprenørene på prosjektet, sier Noem. 

T-Rør AS har mange års erfaring i bransjen og deres ekspertteam av rørleggere leverer alt fra prosjekt, drift og vedlikehold av sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg. 

Kontaktpersoner for den nye avdelingen på Steinkjer er avdelingsleder Magnus Ekker og daglig leder i T-Rør Håvard Martin Noem. 

-Vi har levert rørleggertjenester i Steinkjerområdet i lang tid, nå er vi på utkikk er nye dyktige kollegaer til vår avdeling i Sjøfartsgata 3 i Steinkjer, sier avdelingsleder Magnus Ekker.