Et moderne KS-system skal ivareta at bedriften har skriftlige rutiner for å dokumentere kvalitet, utførelse etter regelverk og byggetillatelser og HMS på byggeprosjekter. Kravene til dokumentasjon og kvalitetssikring er blitt stadig strengere.  

- Selv den minste feil raskt kan utgjøre forskjellen på et lønnsomt og ikke-lønnsomt prosjekt.Med enkle sjekklister og smart dokumentdeling kan du enkelt sørge for å levere all dokumentasjon du trenger til alle som ber om det fra kunder til DiBK, påpeker Olsen 


Lønnsomhet gjennom eget KS-system
- En av svært mange lønnsomme prosjekter i Rørkjøp er KS-proff 2.0 hvor herrene Grimsrud og Karlsen er med på å kvalitetssikre at KS-systemet gir trygghet, smartere arbeidsdager og bedre lønnsomhet for Rørkjøp kjedens medlemsbedrifter. KS-Proff 2.0 er kjedens eget system som tilbys kostnadsfritt for kjedens medlemsbedrifter, forteller Olsen.

Alle prosjekter Rørkjøp-kjeden jobber med har fokus på lønnsomhet for kjedens medlemsbedrifter.

- Det er uten tvil viktig at enhver rørleggerbedrift har et KS-system som de kan bruke i praksis. KS-Proff 2.0 er sannsynligvis det smarteste og enkleste KS-Systemet på markedet fra årsskiftet 2022/2023, og vil bidra til økt trygghet for Rørkjøps medlemsbedrifter i sitt daglige arbeid, understreker Olsen.


Kurs- og kompetanseheving
For å kvalitetssikre at samtlige Rørkjøp medlemmer får solid innføring i KS-Proff 2.0, skal Grimsrud og Karlsen reise Norge rundt i slutten av januar og hele februar 2023. Det skal gi samtlige Rørkjøp medlemmer muligheten til å delta. 

- En ting er å få KS-Proff 2.0 kostnadsfritt, men det viktigste for alle Rørkjøpere er å bruke systemet godt og riktig, slik at bedriftens lønnsomhet kvalitetssikres ytterligere, avslutter Olsen.