- Vi har som mål å være mer synlig og mer målrettet. Derfor har Daniella Gulbrandsen begynt som Channel Marketer i Purus. Våre partnere og kjedekontorer er vårt viktigste markedsvindu mot installatørene. Nå blir det økt fokus på felles markedsføring, kurs, kompetanseheving og salgsrettede aktiviteter, seier Ørnebo. 

Daniella Guldbrandsen er interiørdesigner og har fartstid fra VVS butikk og tre års erfaring som selger for Purus. Styrken i markedsavdelingen øker sterkt, og produktkunnskap og nærhet til installatørene blir mye tettere. 

 - Vår innsats mot alle forhandlere er viktig. De skal gjenfortelle viktigheten av sikker og trygg installasjon til alle installatører, sier Daniella Gulbrandsen.

 - Vi skal bli mye flinkere til å måle effekten av hver eneste aktivitetet. Det er det som gir lønnsomhet til tilbydere av baderomsløsninger. Utover det så kommer Purus til å ha en langt mer offensiv satsning mot bygg- og boligprodusenter, samt prosjektmarkedet. Vi investerer i en periode hvor vi forventer lavere vekst, og posisjonerer oss langsiktig, sier en tydelig Daniella.

I tillegg til Daniella har Purus ansatt Silje Marie Fredriksen som ny digital markedsfører. Hun kommer fra Atlas Copco Norge, hvor hun har hatt ansvar for digital kommunikasjon. Silje har lang erfaring innen digital kommunikasjon både i bedrifts- og konsumentmarkedet.

- Det blir spennende med nye utfordringer hvor den digitale kundereisen blir satt høyt i fokus. Jeg skal sørge for at Purus får nødvendig innsikt i hele den digitale kundereisen, og være tydelige på å nå frem med målrettet budskap. Det skal bli spennende å løfte presisjonsnivået med gode data i ulike kanaler mot ulike målgrupper. Spesielt vil ulike sosiale medier være viktig både for oss, og hvordan vi kommuniserer til våre partnere, sier Silje.

Markedssjef Jarle Ørnebo er stolt over det nye teamet.
- Vi har brukt sommeren på å kartlegge en tydeligere strategi som er forankret i hele Purus konsernet med alle dets merkenavn. Vi vil ha tett samarbeid med alle de nordiske landene, trekke på erfaring og ha en mye raskere tilnærming til markedet, sier han.