Henrik fremstår som en lagspiller, som satser på gode resultater gjennom hardt arbeid. Han ser derfor frem til å jobbe for Vifter & Miljø AS, i et voksende marked, med nye og spennende utfordringer. Henrik, og vi andre, ønsker alle våre gamle og nye kunder velkommen til Vifter & Miljø AS, hvor anerkjente produkter, konkurransedyktige priser, teknisk kunnskap og god service er en viktig del av firmaets filosofi.

Om Vifter & Miljø
Vifter & Miljø AS ble etablert i 1995, og er en ledende aktør innen salg av vifter og luftteknisk utstyr.
Selskapet er et heleid norsk firma, og fører blant annet kvalitetsprodukter fra FläktWoods i England, Sodeca i Spania, Vortice i Italia, Ruck Ventilatoren i Tyskland etc.

Produkttilbudet består av markedets største utvalg av alle typer standardvifter og spesialvifter til bolig, bygg, industri, anlegg og offshore/marine – se www.vifter.no

Viktige satsningsområder er branngassventilasjon, impulsventilasjon av parkeringshus/garasjer samt trykksetting av trapperom og rømningsveier.

For å møte et voksende marked, og derved kunne yte enda bedre service overfor våre kunder, har selskapet utvidet sitt salgsteam med nok en ressursperson