Allerede 1. februar var 36-åringen på plass i Onninen. I Onninen kommer Aarvold-Nilsen til å ha kategoriansvaret for både VVS og VA.

– Onninens satsing på infrastruktur er veldig spennende. Vi skal bygge noe helt fra bunnen, og det er en utfordring jeg ikke kunne takke nei til, forteller Tom Harald Aarvold-Nilsen.

Han har tidligere vært ansatt i Oslo kommune VAV i mange år og jobbet som salgsingeniør på VA i Grundfos. Han kommer til jobben i Onninen fra Heidenreich.

– Dette er et utrolig spennende felt hvor det kommer til å skje mye i årene fremover, sier han.
Aarvold-Nilsen er opptatt av VA-bransjens utfordringer og ser et generasjonsskifte hvor mange av de eldre med kunnskap forsvinner ut av yrket.

– Det er mange endringer i bransjen. På mange måter er det en tradisjonell bransje hvor det kan være sunt med nye aktører som tenker annerledes og gjør ting på en ny måte, sier han.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med Onninens kunder og vil vise at vi kan gjøre ting annerledes og smartere. Vi skal være raske til å tilpasse oss behov og ønsker og jeg vil gjerne høre fra kundene dersom de har innspill til oss, sier han.