Dennis Tjernshaugen er ny distriktssjef i Waterguard, med ansvaret for områdene Oslo, Østfold, Oppland, Hedmark og Nord-Norge. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i rørleggerbedriften Martinsen & Brodahl AS.

30-åringen er utdannet rørlegger og går nå tredje året på KEM-studiet i Oslo. Han legger ikke skjul på at det tidvis har vært krevende med studier ved siden av full jobb, uten at det har gått ut over motivasjonen. Nå er han i full gang hos sin nye arbeidsgiver og stortrives med å finne gode løsninger for kundene.

Waterguard ble grunnlagt tidlig på 1990-tallet og har utviklet seg og vokst til å bli ledende innenfor lekkasjesikring på det norske markedet. Et marked som vokser raskt, både fordi vannskader er i ferd med å bli en stor utfordring for huseiere og forsikringsbransjen – og fordi myndighetene med TEK17 stiller strenge krav til lekkasjesikring i nye bygg.

- Jeg er ikke i tvil om at min bakgrunn som rørlegger og prosjektleder gir meg en fordel i denne jobben. Jeg lærer også mye av rørleggerne, hvor jeg får stadig nye innspill som er viktig å ta med seg i denne jobben.

Stort potensial
Tjernshaugen er, ikke overraskende, ubeskjeden nok til å mene at Waterguard har de beste produktene innenfor lekkasjesikring, og at de har en bra standing ute blant rørleggerne. En posisjon og et renomme han nå skal bidra til å styrke ytterligere.

- Statistikkene viser at det gjennomsnittlig skjer en vannskade hvert 8. minutt i dette landet. Det viser at potensialet er stort, og at det er viktig å tenke lekkasjesikring i alle typer bygg, nye som gamle. Vi kan bidra til å hjelpe kunden før katastrofen inntreffer, sier han.

Tjernshaugen er opprinnelig fra Nesodden, men har bodd i Oslo mer eller mindre de siste 8-9 årene. Side 2014 og fram til i sommer har han jobbet for Martinsen og Brodahl AS som rørlegger og prosjektleder, med mest fokus på service og rehabilitering av baderom.

- Jeg har blitt svært godt mottatt av både kolleger og kunder i min nye jobb, og er sikker på at dette er et riktig valg både for meg og Waterguard, sier han til VVSforum.