Instalco Norge har på kort tid bygget seg opp til å bli en betydelig tverrfaglig aktør på det norske markedet, med fagene ventilasjon, rør og elektro. På rørsiden er det i dag seks rørleggerbedrifter som er en del av Instalco. Disse er: Andersen & Aksnes (Hvalstad), Rørteft (Romerike), Vito (Drammen), Moi Rør (Kristiansand) samt Medby og Haug & Ruud (Lillehammer).

- LK har et bredt sortiment innenfor både tappevann, gulvvarme og prefabrikerte løsninger, og er innrettet mot prosjektmarkedet som passer våre selskaper bra, sier Aksnes.

Salgssjef Anthoni Dias i LK Systems er svært fornøyd med å få signert et formalisert samarbeid med kjeden.
- Vi har hatt et godt samarbeid med flere av Instalco bedriftene over flere år, og dette gir oss ytterligere muligheter til å komme i posisjon hos en svært spennende gruppering, sier Dias.
- Vi har over flere år spisset oss mot prosjektmarkedet og denne kjeden gir oss gode samarbeidsmuligheter innenfor hele vårt produktspekter.

Både Aksnes og Dias har forventninger til at dette samarbeidet vil bli bra for begge parter.

- Vi ser hvor bra samarbeidet mellom Instalco og LK fungerer i Sverige, så vi satser på at vi skal lykkes like godt her på berget, avslutter Aksnes.