Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge.
  • Nyheter
Bravidas kvartalsrapport:

Bravida fortsetter veksten i et krevende marked

– Vi har hatt veldig god produksjon på prosjektene våre i siste kvartal, og servicevirksomheten fortsatte å vokse. Servicevirksomheten utgjør nå 54 prosent av omsetningen. At vi fortsetter veksten vår i et krevende marked er jeg tilfreds med, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge.

Armaturjonsson har tatt et solid grep innen smartstyring av boliger, rettet mot VVS-bransjen, og det vil jevnlig komme nye komponenter og produkter i sortimentet. Et system prosjektleder Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS for lengst har trukket til sitt bryst. – Spesielt på hytter som ofte står uten tilsyn i lange tider, er det viktig å ha smart overvåking av varmeanlegget, påpeker han.
Annonsørinnhold
Smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson:

Løste hyttekundens krise med Arjonsmart

Da det meste av det tekniske anlegget var frosset i stykker på hytta på Geilo, tok den fortvilte kunden kontakt med Jørgen Sæther Hermansen hos Nordheim VVS. Løsningen ble smarthussystemet Arjonsmart fra Armaturjonsson, som både har gitt hytteeieren et velfungerende anlegg og full kontroll over alle funksjoner via en app. I tillegg blir hun varslet på mail og SMS ved strømbrudd og temperaturavvik.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283