- Vi tror dette bli en spennende dag, og håper å se at så mange som mulig dukker opp. Hele byggebransjen er representert, fra entreprenører til byggherrer. Elektro og vvs-bransjen er godt representert og ikke minst mange byggmestre påmeldt, sier Anita Topdal, fra VVS-foreningen, gruppe Bergen. 

Flere aktører benytter nå Lean i sine byggeprosjekter, og OBAS entreprenør AS kommer og forteller om hvorfor de satser så stort på Lean på sine byggeplasser, og hvilke fordeler og fortjenester dette gir.

Lean Communications vil rette fokus på hva Lean er og på case ombygging av Haugesund fengsel, som var estimert til 90 dager, men gjennomført på 11 dager. Statsbygg vil dele sine erfaringer med hvordan de jobber med Lean i prosjektering, og etter hvert i byggefase på Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Rambøll Norge AS vil belyse hva kontinuerlig forbedring innebærer for de, og sender sin administrerende direktør til Bergen for å snakke om dette viktige temaet.

Konferansen holdes på hotel Scandic Ørnen Hotel i Bergen, og varer fra kl. 09.00-16.00 den 13.november.

Følgende aktører samrabeider om konferansen, VVS-Foreningen-gruppe Bergen, RIF, NRL, Nelfo, Tekna, EBA og Grønn Byggallianse byggebransjen til heldagskonferansen "Erfaringer med Lean i byggebransjen" i Bergen

Mer info og påmelding her