- For to år siden satte VVS foreningen, Bergen gruppe seg som mål å skape en fagmesse for rørbransjen i regionen vår. Messen ble en ubetinget suksess, påpeker Jørs i konferanseprogrammet til Rørarena og Renluft.

Thomas Jørs leder en solid rørleggerbedrift i Bergen, og er opptatt av bransjens utvikling og rennomè. I dag er det 107 ansatte i Chr. M. Vestrheim AS, hvor 84 av disse er rørleggere. Omsetningen var på 152 millioner kroner i 2012, og man styrer mot den samme omsetningen i år.

- Når VVS foreningen igjen inviterer til fagmesse, kan vi med trygghet konstatere at det er i ferd med å etableres en stolt tradisjon for bransjen vår. At messen i år arrangeres for andre gang er samtidig også et bevis på at regionen vår trenger og etterspør en lokal møteplass for faglig oppdatering og kompetansehevning, sier Thomas Jørs videre
- Vestlandet er «hovedsete» for mye av verdiskapningen i Norge. Med tunge fagmiljøer innen en rekke ulike bransjer har våre kunder forventninger om at rørbransjen utvikler seg i samme takt.

Jørs synes programmet på årets konferanse spenner vidt.
-  Fra "hverdagens praktiske utfordringer", til endringer i direktiver og forordninger, burde de fleste kunne finne noe som gir ekstra motivasjon i hverdagen. Det eneste som er konstant, er at alt er i endring. VVS foreningen har invitert. Det er nå opp til oss i bransjen å benytte muligheten, avslutter han med i sin spalte.

Mer informasjon om konferansen og fagmessen finner du her