- Som Miljøfyrtårn bedrift ønsker vi å vise våre kunder, leverandører og ansatte at vi setter fokus på miljø, og at vi er en bedrift som tar samfunnsansvar. I hovedsak fokuserer vi på HMS, energiøkonomisering, avfallshåndtering, avfallsreduksjon, utslippsreduksjon til luft, vann og støy, samt miljøvennlige innkjøp, forteller daglig leder i VVS Engineering Kjetil Seigen
- Selskapets slagord «VVS Engineering – Din Miljøpartner innen VVS» er mer enn et motto for virksomheten. Allerede før Miljøfyrtårn sertifiseringen har det vært viktig for virksomheten å tenke på det ytre miljø på egne bygg, byggeplasser og hos kunder, påpeker Kjetil Seigen videre.

Bedriftens miljøprofil er i følge daglig leder viktig for alle ansatte og som Miljøfyrtårn-bedrift skal VVS Engineering AS ha høy miljøstandard på alle aktiviteter. Dette skal oppnås ved valg av miljøvennlige produkter, driftsmidler og løsninger.

- Vi skal stille de samme krav til våre underleverandører som til egen virksomhet. Vår miljøpolicy er at vi skal arbeide kontinuerlig med å minimalisere vår miljøpåvirkning, samt iverksette tiltak for å forhindre belastninger på det ytre miljø. Miljøspørsmål skal alltid prioriteres i alle ledd i vår virksomhet, sier Seigen avslutningsvis.