-Vi sikter som alltid mot ny, innovativ og dristig design. I år er det svært mange nyheter, og vi tror vi har lykkes med å treffe markedets ønsker nok en gang. Vi gleder oss til å møte våre besøkende på vår stand. Vi håper og tror de vil bli like inspirert som oss i Tapwell, sier markedsansvarlig Leif-Erik Haaland.

Haaland forklarer at Tapwell har en enkel forretningsidé: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser.

-Dette kan muligens høres ut som en reklametekst, men det er det enkle prinsippet bak vår store fremgang på det norske markedet for kjøkken- og baderomsarmaturer, sier Haaland.

-Man kan undres over hvordan det er mulig å selge italienske designprodukter til så hyggelige priser. Og forklaringen er like enkel som sann: Det finnes ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikkhyllen, forklarer Haaland.

-Ettersom vi er store kjøpere, gode betalere og tydelige i våre kravspesifikasjoner, har vi sterke forhandlingskort i møte med våre produsenter. Leveransen til Norge tar dessuten ingen omveier, men går rett til vårt lager, og distribueres effektivt derfra.

Vår prissetting er ukomplisert, vi angir våre veiledende priser tydelig i vår katalog, fastslår Leif-Erik Haaland. Vi ønsker at våre kunder skal kunne forholde seg til et realistisk prisbilde. Vi håper å skape trygghet via gjennomsiktighet.

Men pris alene skaper selvsagt ikke vedvarende suksess. Det er viktig å skape bæredyktighet i alle ledd innenfor våre forhandlingsavtaler, for å forsikre forutsigbarhet, kvalitet, tilgjengelighet og service. Dette jobber vi kontinuerlig med, sier Haaland.

Utover kvalitet og pris treffer vi ofte svært godt på design. Bakgrunnen for det, tror vi, ligger i vår påvirkning over design og produktutvikling hos våre leverandører i Italia, sier Haaland. Tapwell bruker mye tid på å markedsforståelse og trender, og har evne til å snu seg raskt.

Han legger til at alle produkter produseres i Italia, som er verdensledende innen teknikk og design.

-Vi er storfornøyd med vår utvikling og hadde i september en «all time high». Det bekrefter at vi gjør mye riktig, og det motiverer oss selvsagt til fortsettelsen. Vi har mange planer for fremtiden som gjør veien videre spennende. Vi hviler på ingen måte på laurbærene, smiler Haaland.

I år viser vi frem nyheter for seriene Arman, Art, Tap, Vicco, Line og et utvidet sortiment i matt svart, alle i spennende design. Vi gleder oss til å treffe våre trofaste kunder, så vel som de som ikke kjenner oss like godt. Dere er alle velkomne til vår stand for en hyggelig fagprat og noe godt å bite i, avslutter Haaland hos Tapwell.