Oras Armatur og Porsgrund Bad har samarbeidet lenge i de samme lokalene, men har i løpet av året fått selskap av Uponor. 

- Vi tilbyr våre samarbeidspartnerne et lekkert utstillingsvindu for etablerte merkevarer der bransjen og privatmarkedet kan få en profesjonell og effektiv veiledning, sier Hanche-Olsen i en pressemedling.
- Tanken bak det nye showrommet var å komme enda nærmere forbrukerne, rørleggerne og installatørene. Oras har også sitt hovedkontor i tilknytning til showrommet, noe som gir enda flere muligheter for våre kunder. Ved å etablere et showroom, fikk vi også muligheten til å vise hele bredden i sortimentet vårt, noe ikke alle butikker har inne, forteller Hanche-Olsen

Hanche-Olsen sier de har sett et økende behov for kursing blant deres kunder.
- I vårt showroom er alt lagt til rette for det, og om ønskelig kan kundene også benytte våre møte- og opplæringslokaler.

For systemleverandøren Uponor, har intensjonene om å få til et felles showroom vært flere. Man trengte nye kontorlokaler i Oslo, og i dialog med Oras dukket muligheten for å leie nok areal opp.

Saken fortsetter under bildet:

Det nye showrommet inneholder gode kurs fasiliteter.

- Uponor har hovedkontor i Vestby og over tid har vi sett at det er vanskelig å trekke kunder som rørleggere og grossister, rådgivere og arkitekter til Vestby for opplæring og kursing. Derfor har behovet for å være tilstede i Oslo, vært stor, forteller administrerende direktør i Uponor, Petter Vang.

Vang mener det gir en gylden mulighet til å trekke flere kunder, når flere leverandører går sammen om program og produktbredde.
- Sammen blir vi mer attraktive for at kundene skal bruke tid sammen med oss for opplæring og kunnskapsutvikling. Vi er jo definert som en teknisk leverandør, og det meste av det vi selger gjemmes bort i gulv eller vegger. Vi er synes ikke så mye i utstillingen i showrommet, men skal allikevel bidra til at kundene får muligheten til å følge nesten hele konstruksjonen fra vanninntaket i huset, til Uponors rørsystem og de ulike tappestedene hvor en Oras- eller Hansakran leverer vannet.  Enten det er i dusjen, badekaret eller vasken til Ifö eller Porsgrund. Vi ønsker å bli mer synlig og sammen være en betydelig gruppe som sammen får ting til å skje i bransjen vår, sier Vang.

– Dette er et av landets største fagsentre for rørleggere. Porsgrund Bad har utstilt et bredt utvalg av produkter innen baderomsmøbler, dusjløsninger, porselen og badekar, og personalet er selvfølgelig behjelpelig med innsikt i hele sortimentet til Ifö og Porsgrund, sier Rolf Nilsen, Country Director i Porsgrund Bad AS.