Sydtangen har bestemt seg for hjemmekontor, selv om han kommer til å jobbe tett og nært med sine gamle kollegaer og arbeidsgiver. 
- Jeg har sett mange eksempler på at det ikke er heldig å ha en gammel sjef luskende rundt i korridorene. Jeg skal ikke være noen syvende far i huset. Nå er det en ny sjef på plass, og det er Andreas de andre nå skal forholde seg til, sier den gamle sjefen.

Sydtangen er veldig glad for at CTC i Norge har fått på plass en ny leder etter han.
- Vi har hatt en lang prosess for å finne riktig person. Det har vi funnet, og selv om han ikke er direkte bransjemann, har han en svært interessant bakgrunn som jeg tror selskapet i Norge, og ikke minst i Sverige kommer til å få stor glede av. Andreas skal gjennom en læreprosess først, men vil om kort tid ta tak i ulike prosjekter.

Får en fri rolle
Sydtangen begynte i CTC Ferrofil for 32 år siden, i en alder av 34 år. Så mannen alle prater om i bransjen når det gjelder å utvikle innovative varmeløsninger, har en erfaring som mange misunner han. Nå skal dette brukes i en friere rolle, og forhåpentligvis gi CTC en enda sterkere posisjon i markedet. Fokuset fremover blir prosjekter, rådgivere og entreprenører.
- Vi har en produktmix som gir oss all grunn til å se lyst på fremtiden. Med vårt program av varmepumper, storberedersystemer og sol i kombinasjon med akkumulatortanker, gjør at vi kan tilby hele energisystemet eller totalpakken om du vil, sier en entusiastisk Sydtangen.
- Det er disse løsningene jeg skal fronte inn mot entreprenører og rådgivere. Man får se hvor lenge dette varer, men jeg er supermotivert ovenfor både selskapet og vår nye leder.

Var tidlig ute
Thore Sydtangen så tidlig hvor varmemarkedet utviklet seg, og har alltid ligget i forkant.
I 2008 utviklet selskapet solarsystemer som kunne dekke en stor del av varmebehovet ved hjelp av vakuumrør som solfangere, og i 2010 skiftet CTC fokus fra fossile brenseler til fornybare energiressurser.