-NSB er en god kunde vi har rammeavtale med på service. Blant annet holder vi orden på grunnvannstanden rundt tunellene i Oslo, forteller Trond Olsen.
 
Serviceavdelingen i selskapet er en nødvendig del av virksomheten, kundenes muligheter til å ha oppfølgende vedlikehold når installasjoner er utført.
 
-Jernbanens tuneller går mange steder under grunnvannstanden. Og for å opprettholde denne er det installert en mengde rør. Disse fylles med vann,  og bidrar til å skape balanse, forteller Trond Olsen. Og legger til at vannet kjøpes fra Oslo kommune på vanlig måte som andre forbrukere i hovedstaden må gjøre.
 
I tillegg er det service på stasjoner med toaletter etc.
 
Men det er ikke bare NSB som er kunde hos serviceavdelingen i VVS Engineering. Trond Olsen kan også skilte med rammeavtaler med Universitetet i Oslo, Hafslund Nett, Statsbygg og Ski kommune.
 
Serviceavdelingen har vakt 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Denne vaktordningen er kriteriet i rammeavtalene.
 
-Responstiden skal være kort, dersom det for eksempel oppstår lekkasjer, fastslår Olsen. Han har ansvaret for å fordele 10 mann på de ulike serviceoppdragene som skal følges opp, eller hasteoppdrag.
 
-Det hender vi må leie inn hjelp fra underleverandører, legger han til.
 
Serviceavdelingen hadde i fjor en omsetning på 23 millioner kroner og fire ansatte.
 
-Markedet er tøffere nå enn for kun ett år siden. Så vår satsing på rammeavtaler er et godt grunnlag for stabiliteten i bedriften, understreker Trond Olsen.
 
Han understreker at også avdelingen på Rena som dekker Hedmark og Østerdalen, gjør sine egne rammeavtaler på service. I tillegg til å operere på samme måte som ved hovedkontoret i Oslo når det gjelder tilbud på prosjekter.
 
Trond Olsen forteller at Rena-avdelingen nå nylig fikk en kontrakt med Forsvarsbygg, en rammeavtale rundt Ridehuset på Terningmoen.
 
Rena har også avtaler med Statsbygg, det vil si all statlig eiendom i området, herunder høyskoler, fengsler, tollstasjoner og Evenstad skogskole.
 
- Rammeavtaler mot offentlig sektorer er vårt fundament hele veien. Og vi liker å jobbe med seriøse byggherrer og entreprenører, sier Trond Olsen, og avslutter med å opplyse om at omsetningen på avdelingen på Rena var på 3,5 millioner kroner i fjor.