Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til BAE-næringen - bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen, ifølge deres egen hjemmeside.

Ustad forteller at selskapet har over 35 års erfaring og har tilegnet seg god kompetanse innen fagområder som VVS, HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring. Selskapet er lokalisert i Trondheim, Tønsberg og Gdansk (Polen), med hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Geir-Ove Ustad fremhever JobOffice Kalkulasjon. Denne programvaren består av mer enn 850 VVS-pakker med produktbilder. Pakkene inneholder snittmessig forbruk av materialer på det rommet/arbeidsstykket som pakken representerer, og monteringstid (normtid).

Tilbudsbrev, direkte varebestilling til grossist, prissammenligning og FDV-dokumentasjon genereres automatisk.

- I tillegg har vi JobOffice PocketLink. Her har du kundekartotek, prosjektregister, arbeidskalender og prisbok fra grossisten rett i lomma. Dermed kan hver enkelt registrere vare- og timeforbruk elektronisk, der og da. PocketLink synkroniseres mot JobOffice på kontoret, forteller Ustad.

Han sier at han heller ikke kan unngå å nevne JobOffice Prosjektregnskap, selv om dette ikke er et nytt produkt, men en programutvidelse for de som allerede har modulene: kalkulasjon, forbruk, faktura og PocketLink.

-Et anbud blir beregnet og tall fra dette vil være grunnlag for et budsjett. På denne måten får man et godt grunnlag til å sammenligne økonomi og framdrift i prosjektet mot budsjetterte tall. Rapporter og prognoser kan også utarbeides, slik at man på et tidlig tidspunkt kan avdekke eventuelle forsinkelser i prosjektet, fastslår Ustad.

- Det er også enkelt å registrere eventuelle tilleggsarbeider underveis i prosjektet, påpeker han.

-Det er ingen grunn til at en moderne rørlegger skal behøve å bruke tid på manuell prising og tidkrevende bestillinger, eller sene nattetimer for å holde myndighetspålagte krav, mener Ustad og kommer dermed inn på at JobOffice og Fagtorget er like naturlige verktøy til sitt bruk, som rørtanga er når blandebatteriet skal festes.

-Med den nye direktekoblingen mellom disse to, får du som bruker mange fordeler. Du kan enkelt åpne Fagtorget direkte fra JobOffice og har dermed tilgang til all relevant informasjon du allerede har tastet inn. Med PocketLink i tillegg, blir alt enda mer fleksibelt og tilgjengelig overalt, sier Ustad.

Han er også opptatt av at JobOffice nå er fullt integrert mot Boligmappa.no

-Boligmappa.no er av et felles bransjeløft som forbedrer boligeiers tilgang på viktig dokumentasjon.

For håndverkeren vil løsningen også fungere som en søkeportal, hvor boligeiere kan finne tilbake til tidligere benyttet ekspertise.

-Boligmappa er derfor et viktig verktøy for rørleggere, og med JobOffice kan selve registreringen utføres med noen tastetrykk, sier Geir-Ove Ustad hos Holte og avslutter med å si:

-Det er enkelt å overføre dokumentasjon fra JobOffice inn i Boligmappa, og dette hindrer at viktig boligdokumentasjon blir borte over tid.

Her har vi også elektronisk overføring av sluttdokumentasjon til boligeier, og det sikrer korrekte adresse- og kundeopplysninger i et prosjekt. I tillegg gir dette bedriften full servicehistorikk på en og samme bolig og knytter ulike IT-system tettere sammen.