Oras Armatur har hatt et aktivt år med nylanseringer på en rekke produkter. - Fokuset og nyhetene er en del av merkevarebyggingen og et bevisst strategivalg for å konkurrere helt i front på alle segmenter mot både rørleggeren og forbrukeren.

- Vi skal levere på design, miljø, brukervennlighet og ikke minst komfort til alle våre brukergrupper, sier Lars Erik Fossum, Country manager, for Oras Armatur AS.

Oras har lansert nyheter innenfor alle sine produktgrupper i 2018. Det startet med berøringsfritt i første kvartal, kjøkken i andre kvartal, mens i tredje og fjerde kvartal er det nyheter på dusj og bad, samt kjøkken.

Nyhetene som skal vises under VVS-dagene er kjøkkenseriene Oras Signa, Oras Optima, samt den svanelignende kranen fra Alessi. På bad og kjøkken er det nyheten Oras Inspera som skal frontes.
- Nye Oras Inspera er en trendorientert designkran. Den er utviklet for å tilfredsstille de individuelle behovene til en generasjon med en urban livsstil, sier Fossum.

På dusj har Oras nettopp lansert serien Esteta Wellfit. Den blir også å finne på standen.
- Esteta Wellfit er et nytt dusjsystem som kombinerer moderne og elegant design med ekstra velværefunksjoner. Dusjsystemet innehar funksjoner slik som varm og kald vannbehandling. Denne typen behandling er mye brukt av idrettsutøvere. Oras Esteta Wellfit er utviklet i nært samarbeid med medisinsk personell. Dusjfunksjonene er basert på varm og kald vannterapi, der kroppen dusjes i varmt og kaldt vann med varierende intervaller, sier Fossum.

Fossum er klar for VVS-dagene sammen med resten av medarbeiderne i selskapet.
- Vi gleder oss til å delta på VVS-dagene med så mange nye produkter. Vi skal fortsette å bygge merkevare, og vårt kjernefokus går på berøringsfritt, design, øko, helse & omsorg. Våre produkter skal være funksjonelle og enkle å montere for rørleggeren, og ikke minst glede og gjøre hverdagslivet enklere for forbrukeren.