Daglig leder i LK Systems AS, Lars Petter Olsen sier til VVS forum at veksten er helt i henhold til de målsetningene som ble lagt vinteren 2010/2011. Eierne og styret besluttet å investere i nye produkter og nye medarbeidere for å styrke posisjonen i Norge.
- Det har slått til, og økningen har bidratt til flere ansatte i den senere tid. Både prosjektavdelingen og logistikk er styrket, sier Olsen.

I dag teller leverandøren 15 ansatte i Norge, i tillegg til en sterk organisasjon i ryggen i Sverige.

Er tilbake på det norske markedet
- Vi har brukt noen år på å bygge oss sakte men sikkert opp igjen, etter en lengre downperiode. Nå står vi derimot sterkt, og har fått på plass en slagkraftig og kunnskapsrik stab med stor kompetanse på tekniske løsninger av både tappevann og varme. Vi har rørleggere med mange års praktisk erfaring, både på veien og på vår tekniske support avdeling, og som vet hvilke utfordringer våre kunder møter i hverdagen. Det skaper tillit, påpeker Olsen.
- At vi kan tilby gode produkter er en ting, men at vi kan gi våre kunder god teknisk support, prosjektering og tegning av gulvvarme samt annen teknisk hjelp som bidrar til bedre installasjoner og en enklere hverdag, er også en forutsetning for å få og beholde kunder. Vi har et bredt standardsortiment som vi lagerfører i Norge, samtidig som vi gjennom vårt solide morselskap i Sverige kan tilby skreddersydde, prefabrikkerte skap og løsninger til installatørene. Dette er en suksessfaktor på prosjektmarkedet og en nøkkel til framgangen vår.

Grenseløs kompetansedeling
Olsen påpeker også at de har stor støtte og support gjennom produktavdelingen til morselskapet i Malmö. 
–De sitter på en enorm ekspertise og kompetanse. Det drar vi stor nytte av, samtidig som de får masse tilbakemeldinger på utfordringer og problemstillinger som dukker opp her på berget, det være seg krav til dokumentasjon eller produktløsninger. Det gjør at vi sammen utvikler oss hele tiden.

Må sikre leveransene til kundene
Leverandøren av tappevann og vannbårne varmesystemer leverer i dag direkte til rørleggerne. Derfor må LK sikre sine kunders leveranser gjennom eksterne transportører. De inngikk nylig en omfattende logistikkavtale med Bring som omfatter både lagring og transport.
- Vi jobber veldig aktivt med logistikken, og har nå sammen med Bring etablert en løsning som går på å styrke vår leveringspresisjon, og som skal sikre kundenes forventninger til oss. Dette er noe vi tar på største alvor, påpeker Olsen.

Med i mange spennende prosjekter i 2015
LK jobber hardt for å bli en så enkel leverandør som mulig å samarbeide med. Sikring av prosjektleveransene til kundene står svært sentralt. Olsen poengterer at det er helt avgjørende for at de skal kunne fortsette sin framgang.
- 2015 har startet veldig bra og vi er med i mange spennende prosjekter og flere kommer etter hvert. Men det betyr at vi må tilpasse oss, og være kreative og fleksible med tanke på og serve våre kunder som opererer i et tøft prosjektmarked, avslutter Olsen.