Resideo er et ledende selskap innenfor vann, varme, komfort og sikkerhet, med et stort produktspekter blant annet innen tilbakeslagsventiler (NS-EN 1717), trykkreduksjonsventiler og filter, samt ulike varme- og komfortløsninger. Produkter som bidrar til å hjelpe både sine kunder og forbrukerne til en bedre, tryggere og mer miljøvennlig hverdag.

- Vi vil ikke ha med oss giveaways i år, som er en bevisst strategi med hensyn til miljøet. I stedet blir det lett servering – og forhåpentligvis mange gode samtaler på standen, sier Fjordvang.

10 år på samme plass

Resideo vil som vanlig være godt synlig i D-hallen under VVS-dagene, hvor selskapet har hatt samme plass i 10 år. Dette vil bli markert med tidenes konkurranse, og en avslutning hvor alle vinnerne kan hente sin premie kl. 15.30 på avslutningsdagen.

- Her vil vi virkelig slå på stortromma, sier Resideos Senior Technical Support Specialist Roar Aarø Syvertsen. 

De har begge store forventninger til årets messe, og tviler ikke på at det vil bli «all time high» i forhold til oppmerksomhet og pågang. 

 - Vi har tatt med oss mye lærdom underveis, gjennom de tilbakemeldingene vi har fått. Ut fra det, vil standen bli skreddersydd for de gode samtalene. Her vil fokuset blant annet være tilbakeslagsventiler iht. NS-EN 1717, trykkreduksjonsventiler og filter, med blyfritt fokus.

Espen Schrøder vil være Sftys representant under Resideos stand. Han vil snakke om smart kollektiv vannlekkasjevarsling, for borettslag og sameier som er utarbeidet i samarbeid med Resideo og har blitt et svært etterspurt produkt.
Espen Schrøder vil være Sftys representant under Resideos stand. Han vil snakke om smart kollektiv vannlekkasjevarsling, for borettslag og sameier som er utarbeidet i samarbeid med Resideo og har blitt et svært etterspurt produkt.

Kollektiv vannlekkasjevarsling

Også kollektiv vannlekkasjevarsling i borettslag og sameier vil være et tema, hvor Resideos samarbeidspartner Sfty vil stå for praten. Sfty tilbyr komplette sikkerhetspakker basert på smart, trådløs teknologi som gjør felles brann- og vannlekkasjevarsling i borettslag og sameier til en overkommelig investering i sikkerhet og økt trygghet. Vannlekkasjevarslingen er utarbeidet i samarbeid med Resideo, som har blitt et svært etterspurt produkt. 

- Velkommen til vår stand i D-hallen. Her vil det bli både matnyttige samtaler og mye hygge, lover Fjordvang og Aarø Syvertsen.