Han står for installasjonene på mange av restaurantene til McDonald’s landet over.

– Installasjonen hos McDonald’s på Strømmen er et av de nyere prosjektene vi har utført. Her utførte vi det meste av renoveringen av toalettrommene, hvor vi har gjort om vasker og toalett til å bli berøringsfrie. I tillegg er de nye berøringsfrie betjeningsplatene tilkoblet strømnettet til fordel for batteri, noe som tilrettelegger for minimalt med teknisk vedlikehold etter installasjonen, sier Karlsen i en pressemelding.

Glow_66_687
Glow

Dette inngår i de berøringsfrie toalettrommene

De nye toalettrommene til McDonald’s er blant annet utstyrt med Geberits Duofix Sigma innebyggingsisterne, og et Porsgrund Glow toalett sammen med en Sigma 10 berøringsfri betjeningsplate. Karlsen mener at disse produktene reflekterer de siste årenes økende etterspørsel etter berøringsfrie installasjoner og VVS-løsninger. 

– Gjennom og etter pandemien har vi sett en økt etterspørsel etter installasjoner som setter hygiene i fokus. På en restaurant med mange besøkende er jo det naturlig mest hygienisk om folk slipper å trykke på den samme knappen eller ta i den samme kranen, sier Karlsen.