- Det er viktig å spille hverandre gode. Det gjelder i alle sammenhenger, men i forhold til jobb hvor man skal prestere daglig, er ros og positive tilbakemeldinger viktige momenter som er med på skape resultater. Når alliansen samles under slike fagdager er tanken at NRA skal bli bedre til å jobbe sammen, dele kompetanse, kunnskap og erfaring internt. Våre medlemsbedrifter består av noen av de største rørleggerfirmaene i landet, og det gjør at det stilles krav til oss, sier Line Ekroll Dyb, adm.direktør i NRA AS til VVSforum.
 
Norsk Rørallianse - NRA består av totalt 11 medlemsbedrifter spredt over hele landet. Omsetningen har passert 2.8 milliarder. Administrasjonen ligger på Skjetten utenfor Oslo.
 
Skal skape entusiasme
Ekroll Dyb understreker at fagdagene skal bidra til å skape entusiasme og inspirasjon for medlemmene. Ingebrikt ga oss en veldig fin innledning, med nettopp et morsomt og inspirerende foredrag som gir oss litt å tenke på.
- Men i tillegg skal vi utvikle oss faglig, noe et sammensatt og variert program under disse dagene viser. Den første dagen er mer konkret med leverandører, mens den andre dagen inneholder mer foredrag om aktuelle emner og temaer innenfor bransjen, sier Dyb.
 
Hun understreker også at samspillet med leverandørene er helt essensielt med tanke på å heve kompetansenivået. Våre dyktige leverandører er absolutt en viktig medspiller i vår hverdag for å bli bedre.
 
Men Ekroll Dyb påpeker til slutt ovenfor VVSforum at hun er oppatt av rekrutteringen til bransjen. Hun mener det er mye å som kan gjøres for å skape enda mer oppmerksomhet for rørfaget som et attraktivt og et yrkesvalg som er sikkert for fremtiden.