Årets konferanse kan skilte med et usdevanlig sterkt fagprogram, sammensatt for å dekke både bredden i bransjen, samt gå dypere inn i hverdagen til den enkelte drifter. Vi har hatt stor suksess med å kjøre deler av konferansen i to sesjoner innen henholdsvis teknisk drift og driftsledelse, og kommer til å fortsette med denne inndelingen, forteller Jan Erik Røine, som er ansvarlig for årets fagprogram.

I tillegg til å hente inn flere av bransjens dyktigste folk, kan Driftskonferansen i år stolt presentere Øyvind Hammer på scenen.  Øyvind Hammer er en av Norges beste motivatorer, og har vært Ole Einar Bjørndalens mentale trener gjennom mer enn ti år.

Dette er noen av foredragene deltakerne har å se frem til:
- Motivasjon og ledelse: Dine tanker - den avgjørende suksessfaktoren 
Øyvind Hammer, "Mannen bak Ole Einar Bjørndalen"


- Hvilke energieffektiviseringstiltak gir størst effekt? 
Tor Mjøs, Norconsult


- Hvordan nå energi- og miljømålene? Energikontrakter i nybygg og kvalitetsoppfølging
Isak Oksvold, Aspelin Ramm


- Slik får du fornøyde leietakere - myter og fakta 
Morten Olaisen, Norsk Leietakerindeks


- LCC i bygge- og driftsfasen
Bjørn Fredrik Kristiansen, Bærum kommune


- Krav til dagens driftsledere
Rune Solheim, Statsbygg


- Breeam In Use – erfaring fra pilotprosjekt
Roy Frivoll, Avantor


- Vår BIM-strategi
Tore Fredriksen, Undervisningsbygg

- Det er viktig for konferansen at vi stadig videreutvikler og fornyer oss, samtidig som vi skal være tro mot Driftskonferansens grunnmur. Å lytte til tilbakemeldingene vi får etter hver konferanse hjelper oss med dette arbeidet, slik at vi stadig kan forbedre tilbudet vårt til konferansedeltakerne, forteller Røine.

Viktig del av konferansen
– Deltakerne på Driftskonferansen representerer byggeiere som handler varer og tjenester for milliarder av kroner hvert år. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby dem muligheten til å møte leverandører og produsenter under konferansen, sier daglig leder Thor- Jostein Egeland i VVS-foreningen.

– Driftskonferansen er en fantastisk mulighet for oss leverandører til å møte nye og gamle forretningsforbindelser. Det er viktig for oss å følge opp allerede gode kunder og selvfølgelig har vi som mål å knytte til oss nye kontakter, svarer produktansvarlig Kim Due-Sørensen i Frico på spørsmålet om hvorfor de deltar som utstillere på Driftskonferansen.

- Vi har noen få utstillerplasser igjen også, så det er bare å kaste seg rundt og ta kontakt, skyter prosjektleder Teigen inn.

På spørsmål om hvorfor man skal være med på Driftskonferansen svarer hun;
- I tillegg til de åpenbare grunnene som et sterkt fagprogram, mulighet til å møte masse spennende leverandører og fantastiske nettverksmuligher, vil jeg  påstå at denne konferansen er ganske unik. Atmosfæren er så positiv og god, det er en helt spesiell stemning med en gang du kommer ombord. Vi får tilbakemeldinger på det hvert år, det er noe helt eget med Driftskonferansen. - Bare bli med, så skal du få se, avslutter hun med et lurt smil.