Høiax kommer under årets VVS-dager med produktnyheter i alle sine produktgrupper. Blant noen av nyhetene som skal presenteres under de tre messedagene finner vi et bredt spekter av fordelerskap, ny app for gulvvarme og romregulering, og en helt ny serie luft/vann varmepumper.

- Vi var tidlig ute med å sikre oss en stor stand, og håper vi har klart å skape mye nysgjerrighet rundt våre nyheter i forkant av messen, slik at de besøkende vil finne veien til oss, sier Cecilie Eriksen, markedssjef i Høiax til VVSforum dagen før det hele starter på Lillestrøm.

- Messen nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss veldig til å komme i gang. Høiax har vel aldri hatt et så bredt produktsortiment som vi kan vise til nå, og det bidrar til utvikling og mange nye produkter. Derfor har vi satset på en stand på over 200 kvadratmeter som er spekket med varmepumper, press-systemer fra Viega, små og store varmtvannsberedere, i tillegg til vår siste produktnyhet som er lyddempende avløpsrør fra Rehau. Tilsammen er det nå hele seks produktkategorier, og vi kommer til å vise hele bredden, sier Eriksen.

Øyvind Johnsen er produktsjef for vannbåren varme og prefab hos Høiax AS.[/caption]

De største nyhetene
Blant de største nyhetene i 2018 og som vil bli vist frem på VVS-dagene er en helt nye serie varmepumper fra Alpha Innotec, en ny app for romregulering og gulvvarme som heter Høiax Comfort, og i tillegg vil man fronte et bredt utvalg av fordelerskap og tekniske prefabrikkerte skap.
- Med vårt nye gulvvarmesystem med romregulering beveger vi oss inn på Smarthus teknologien. Systemet består av tre systemer, to trådløse og en koblet versjon som alle styres via en app. Man installerer det som et gulvarmesystem som styres med en romtermostat på den vanlige konvensjonelle måten. Løsningen konverterer dette til et digitalt system. Navnet på systemet og løsninger er Høiax Comfort, og består av gulvvarme, termostater romregulering, og selvfølgelig en app, sier Øyvind Johnsen, produktsjef for vannbåren varme og prefab hos Høiax AS.

Johnsen legger til at Høiax kommer med en storsatsing på prefab løsninger for rørleggeren, noe som de også kommer til å fortelle om og vise frem under VVS-dagene.

Ny serie varmepumper
Produktsjef for varmepumper hos Høiax, Glenn Dyhr Petersen, forteller til VVSforum at Høiax kommer til å ha to områder med varmepumper på standen. Den ene skal inneholde Alpha Innotec produkter med en bergvarmepumpe og en luft/vann varmepumpe for innendørs montering, mens man i det andre området vil presentere hovednyheten Anima Eco. Dette er en ny luft/vann inverterpumpe som tilpasser seg varmebehovet i boligen, og er koblet opp mot en komplett innedel.

Saken fortsetter under bildet:

Produktsjef for varmepumper hos Høiax, Glenn Dyhr Petersen ved siden av den nye inverter varmepumpen til Høiax.[/caption]

- Produktene vil vises godt frem, og vår nye luft/vann varmepumpe for innendørs montering kommer vi til å stille ut med kanalføringer som viser hvordan en slik løsning vil bli i en bolig. Det er en varmepumpe som ikke er så mye brukt i Norge ennå, men har klare fordeler i forhold til service og levetid. Så det er bare å komme innom vår stand denne uken, sier Petersen.