- Løsningen kombinerer moderne funksjonalitet og optimal utforming, og det åpner opp en helt ny verden av muligheter for gode interiørdesignere.  Uansett hvilke preferanser brukerne trekkes til har alle fordeler av egenskapene til WC terminalen. Det være seg for private boliger, designhotell, high tech løsninger for kontorer eller serveringsbransjen, sier Evje.

WC terminalen kan fås med integrerte funksjoner som høydejusterbart sete, luftfilter og elektronisk berøringsfri trykkplate, det kan også benyttes sammen med de fleste toalettskåler og er også tilpasset for dusjtoaletter. Den todelte glassplaten som nå er tilgjengelig i sort øker mulighetene for spennende designvalg på badet.

Saken fortsetter under bildet:


- Vi leverer med vårt nye toalett en løsning som tilfredsstiller alle nåværende og fremtidige behov uten nødvendige ombygginger. Tanken bak løsningen er progressiv. Den diskre todelte glassplaten skjuler en stor inspeksjons og serviceåpning. Det er her alle funksjoner er samlet. Betjeningsknappene er integrert i den øvre glassplaten, mens tilkoblingene for toalettskålen  er plassert i den nedre glassplaten, påpeker markedssjefen.
- Med TECElux kombinerer vi moderne funksjonalitet og optimal utforming. Med andre ord et perfekt produkt for å oppfylle dagens krevende estetiske forventninger og arkitektoniske krav. 

TECElux har tidligere mottatt en rekke internasjonale designpriser fra blant annet Reddot Design Award 2011, Design Plus og Innovationspreis Architectur+Technik.