I juni begynte René Pedersen i rollen som E-Commerce Manager Nordics hos plastrørleverandøren Wavin. Her skal han støtte det globale selskapets aktiviteter i Norden.

– E-handel har en lang rekke fordeler for både kunder og bedrifter, noe som gjør området veldig spennende, sier Pedersen i en pressemelding. 
– Det beste med e-handel er når man kan gjøre ting enklere for kunden og gi de en bedre opplevelse enn de har hatt tidligere. Samtidig gjør prosessene det lettere for oss å håndtere bestillinger selv, slik at vi kan unngå feil. På denne måten skaper du en positiv opplevelse hele veien rundt.

Bidrar med bred internasjonal erfaring
Pedersen er utdannet matematikk-økonom fra Aarhus Universitet, og han tiltrer stillingen med 25 års erfaring med e-handel fra ulike bransjer, hvor han har jobbet med nettsalg.

– Jeg har tidligere vært med på å starte opp nettsalg i flere land både i Norden og Europa, forklarer Pedersen og utdyper:
– Erfaringen fra de nordiske markedene vil komme godt med hos Wavin. 

Med ansettelsen hos Wavin ser han spesielt frem til å kunne jobbe sammen med kolleger spredt over hele kloden:
– Wavin er et globalt selskap, og dette merkes allerede etter de første ukene. Jeg har hatt muligheten til å snakke med kolleger fra store deler av verden, noe som jeg har gledet meg til.

Pedersen påpeker også at det internasjonale aspektet ved selskapet er viktig for å sikre de beste løsningene:
– Det er veldig spennende at vi kan trekke på erfaringer fra hele verden. Man trenger ikke finne opp hjulet på nytt i alle land, men man kan benytte seg av hverandres erfaringer.