Geir Skjelseth, produktansvarlig hos  Morten Engebretsen AS sier at KWC er regnet som en av verdens ledende produsenter av blandebatterier for storkjøkken.

- Velkjente og prisbelønte kjøkkensjefer viser full tillit til KWC storkjøkkenbatterier fra Sveits, og storkjøkken med ekstra høye krav til kapasitet og levetid, sier han.

Og referanselisten han kan vise til i Norge har solide navn, slik som Stortinget, Norges Bank, Den norske Opera, Det Kongelige Hoff, Hotel Continental, Grand Hotel, Hotell Opera, SAS Radisson Plaza, Statholdergaarden, Bagatelle, McDonald’s, Burger King, Rikshospitalet HF, Ullevål Universitetssykehus, St. Olavshospital, Haukeland Universitetssykehus, Universitetssykehuset Nord-Norge, Akershus Universitetssykehus, Telenor, Veritas, Gjensidige, If, m.fl.

- Serien KWC GASTRO, med ett-greps blandebatterier, er en KWC-spesialitet for bruk i både storkjøkken og industri, og inkluderer både tappebatterier og forspyledusjer. De forener største grad av brukervennlighet med driftsikkerhet, høy produktkvalitet og stor effektivitet, fastslår Skjelseth.

Han mener at KWC kan ikke sammenlignes direkte med andre storkjøkkenbatterier. KWC leverer vannmengder som er flere ganger større enn det andre produkter har kapasitet til.

- KWC har en 111-år lang tradisjon innen kranproduksjon, og gjennom denne tiden skapt en konstruksjon som er designet for storkjøkken. Produsenten har alltid lagt vekt på kvalitet, finish, funksjonalitet og lang levetid, sier Skjelseth.

Morten Engebretsen AS er eneimportør for KWC-produktene.

Messen Smak09 arrangeres i Norges Varemesse 3. til 6. februar. Det vil være fokus på systemer, midler og utstyr for å sikre trygg mat og god mathygiene.

Se Morten Engebretsen AS

Se
Smak09

Kommentar eller mer informasjon, skriv til journalist Per Henriksen