VVS Senteret Norge trengte 25 millioner kroner for å drive videre. Halvparten hadde eierne maktet å skaffe til veie, men resten ønsket man at banken skulle stille opp. Banken sa som kjent nei og konkurs var et faktum.

Utfordringen for eierne av VVS Senteret Norge AS er nå å finne løsninger på prosjekter som er i gang og som ikke er ferdigstilt. Det er flere prosjekter i Oslo og Drammen som VVS Senteret Norge er involvert i.

Advokat Morten Hauge i Rime Advokatkontor DA er oppnevnt som bobestyrer og han jobber intenst med saken sammen med hovedeier Trond Røine samt banken. Ingen konkret løsning er funnet torsdag.
Det er også fortsatt for tidlig å si om det blir salg av selskapet.

Trond Røine er altså hovedaksjonær i VVS Senteret Norge. Røine har ikke hatt noen heldig hånd med rørleggervirksomheten de siste årene, for i følge dt.no, har Røine tapt 40 millioner kroner på sin rørleggervirksomhet de siste årene gjennom flere konkurranser. Blant annet gikk VVS Senteret Norge Oslo AS konkurs i september 2008 og her tapte Røine 20 millioner kroner.

Mange av rørleggerne som VVS Senteret Norge AS i Lier har benyttet er tyske. Hva som skjer med disse og de andre ansatte i selskapet er høyst uvisst.