- Vi begynner nok å se en nedgang i markedet fra 2014. Jeg tror vi i beste fall kan opprettholde nivået fra i år, sier daglig leder i VVS Eksperten, Jan Vang til www.vvsforum.no

-Hvorfor mener du at veksten ikke vil fortsette? 
- Det er nok en kombinasjon av flere faktorer. Byggeaktiviteten frykter jeg blir lavere enn den har vært en periode og så vil folk flest få noe dårligere råd eller de vil være mer forsiktig med pengebruken. Rapporten vi har fått fra konsulentselskapet spår jo også en viss nedgang innen VVS-bransjen, men det ligger foreløpig ingen stor dramatikk i dette verken for oss eller bransjen.

Høyere omsetning
VVS Eksperten leverer imidlertid gode resultater i år, slik de har gjort i flere år nå. I øyeblikket består kjeden av 254 medlemsbedrifter.
- Vår omsetning blir i år ca. 15 høyere enn i fjor, men vi får nok et sluttresultat som blir noe mindre enn i 2012, sier Vang.

Nettbutikk på vent

-Er det aktuelt for dere å starte nettbutikk?
- Vi har satt nettbutikk på vent. I dag er aktiviteten for liten i denne salgskanalen. Vi tror også at våre produkter er for tekniske for netthandel, men på den annen side burde vi kanskje «forsket» noe mer på temaet, innrømmer Vang.

- Hva blir de viktigste fokusområdene for dere i tiden som kommer?
- Vi fortsetter med å ha fokus på kompetanseheving ute hos medlemsbedriftene. Det er aller viktigst både på kort og lang sikt. Det at vi har inngått en ny treårig avtale med Norges Skiforbund er også av stor betydning for oss, sier Vang.