- Vi har solgt ca. 70 prosent av tilgjengelig areal og utstillingen begynner å ta form, opplyser prosjektleder Aslaug Jacobsen til www.vvs-forum.no.

Salgsutviklingen for årets messe har vært positiv fra første stund av og arrangøren får stadig nye henvendelser fra firmaer som ønsker å delta.

Mange nye skal være med
- Lista over de som har meldt seg på innholder i tillegg til mange kjente og veletablerte selskaper også en lang rekke nye selskaper. Det er vi naturligvis veldig fornøyd med, sier Aslaug Jacobsen.
En av de som skal delta under VVS-dagene for første gang er Honeywell. Account Manager, Automation & Control Solutions, ECC Divisjon, Morten Haugland i Honeywell sier dette om bakgrunn for messedeltakelsen:

- VVS-dagene er en arena, hvor vi får muligheten til å presentere oss, møte de riktige beslutningstakerne og ikke minst vil vi kunne bygge relasjoner.

VVS-dagene feirer 30 årsjubileum i år. Den første messen ble arrangert i Inforama i Sandvika i 1982. Årets messe på Lillestrøm går av stabelen i tidsrommet 17.-19. oktober.

Egen hall for FDV-dagene
- VVS-dagene er utvilsomt den viktigste møteplassen for VVS-bransjen. Vi har alltid hatt et godt og tett samarbeid med alle bransjeorganisasjonene og vi har maktet å videreutvikle oss og samtidig beholdt identiteten. Vi har alltid hatt en klar og tydelig profil. Det er viktig og det er åpenbart at både utstillere og de besøkende setter pris på akkurat det, mener informasjonssjef, Jan Erik Røine.

De såkalte FDV-dagene blir arrangert parallelt, men for første gang skal FDV-dagene avvikle sine arrangement i egen hall (hall E). Det er også et bevis på at FDV-dagene har etablert seg som den nye, store fagmessen innen forvaltning, drift og vedlikehold av bygg.

- Det blir nå noe enklere å orientere seg for de besøkende siden det blir to adskilte arrangementer, påpeker Røine.