- VI har så langt ikke prioritert rekruttering. Vi har konsentrert oss om å jobbe for eksisterende medlemmer, men tiden er inne for å tenke nytt, forteller daglig leder i VVP, Bjarne Haugland til www.vvs-forum.no.

På bakgrunn av dette er VVP svært glade for å kunne ønske Honeywell AS velkommen i medlemsrekkene. I fjor tok VVP Vaillant opp som medlem, men samtidig mistet man NMC og Metallhuset Bergsøe AS. Førstnevnte la ned alt VA og VVS-salg i Norge, mens Bergsøe har endret jobbfokus og arbeider mer mot metallindustrien. Det er altså et helt naturlig frafall av medlemmer.

- Medlemsmassen er altså nå status quo, men de nye representerer større volum, opplyser Haugland.

Saken foretsetter under bildet:

Bjarne Haugland har vært dyktig til å skape oppmerksomhet rundt VVP, og han har mye spennende på gang i forhold til ulike arrangementer og samarbeidpartnere fremover.


VPP jobber mot at foreningen skal få 40-50 medlemmer totalt og rekrutteringen skjer primært gjennom innspill fra eksisterende medlemmer. Honeywell AS tok selv kontakt og det er styret i VVP som godkjenner nye medlemmer.

- Vi ser gjerne at vi kan styrke VA-siden. Det blir for øvrig et tema i neste VVPs VA-forum og det er grunn til å understreke at Honeywell AS passer veldig godt inn i så måte siden de jobber med både VA og VVS.

- Hvilket budskap har du til de som ikke er medlemmer for øyeblikket?
- Er man leverandør til VA- og/eller VVS-bransjen, tror vi at våre interesser og vårt virke er i tråd med behovet den enkelte leverandør har. Alle har behov for en støttespiller som kan tale produsentenes sak i verdikjeden. Det at VVP-me4dlemmene har tilgang og innflytelse på mange viktige arenaer, uten selv å engasjere seg nevneverdig, bør veie tungt, mener daglig leder Bjarne Haugland.

VVP er et viktig fora for oss
- Honeywell vil forsterke sin posison i det norske grossistmarkedet, og gjennom medlemsskapet i VVP ivaretas våre interesser og vi ser også at VVP åpner for et fora hvor vi kan dele informasjon med andre aktører i bransjen. Honeywell og VVP har felles interesser og derfor var ikke valget vanskelig da vi bestemte oss, sier Morten Helgerud, Account Manager i Honeywell.