- Responsen har vært veldig bra, både av innsendte bilder på e-post, men vi hadde et utrolig trøkk på standen under VVS-dagene. Det var tydeligvis en aktivitet folk satte pris, sier markedskoordinator Terese Lunde i Wavin.

Vinneren hadde jobbet for seieren

En glad og fornøyd Marlow planlegger nå hvor sydenturen skal gå, sammen med kona.

Det ble Marlow Hjørnerud fra Spydeberg Rør som stakk av gårde med reisegavekortet på kr. 10.000,-. Juryen fremhevet at Hjørnerud hadde gjort det lille ekstra som til slutt avgjorde det hele, og mente at bildet var kreativt og man kunne tydelig se at det lå litt jobb bak fotoet, for ikke å si etterpå. Vinneren derimot så noe annerledes på det. Han slo likegodt to fluer i en smekk, fikk deltatt i konkurransen og samtidig ryddet på lageret.
Marlow Hjørnerud startet i sin tid som læregutt i en alder av 14 år og har nå 50 års erfaring som rørlegger. 

- Det er derfor til Wavins store fornøyelse att han uhemmet skryter av Wafix. Marlow mener at ingen kan måle seg med Wafix blant annet på grunn av de gode pakningene på rørene og delene. Det setter vi jo stor pris på å høre, sier en fornøyd Lunde.

Fornøyd med VVS-dagene
Terese Lunde forteller at de var svært fornøyd med årets VVS-dager. Med flere artige påfunn og høy aktivitet på standen, yret det av mange folk.
- Det er viktig for oss å få vist frem alle produktene, så utformingen av standen var helt bevist.
Hele sortimentet skulle vises, og da måtte vi være litt kreative i utformingen av standen.
Så selve konkurransen og antall besøkende av både eksisterende og nye kunder på VVS-dagene ga oss et lite kick. Det er nå arbeidet med å følge opp de besøkende starter.

Kurt Breivik og Kristian Herheim fra rørleggervirksomheten Sauda - Varme og Bad var innom standen til Wavin og fikk hver sin tøffe Waifix tatovering.
Som man ser av bildet virket guttene rimelig fornøyd med det.