På baderomsmessen ISH ble servanten Octagon og Artis lansert, disse er fremstilt i TitanCeram.

TitanCeram – like lett som motstandsdyktig
TitanCeram er et innovativt materiale som Villeroy&Boch har tatt i bruk for at designeren skal kunne forme sanitærprodukter i meget presise former, med skarpe kanter og veldig tynne vegger. TitanCeram er motstandsdyktig mot støt- og riper og ikke sensitiv for temperaturendringer. Det er TitanCerams kombinasjon av leire, kvarts, feltspat og titanoksyd, som sammen med produksjonsprosessen, gjør det mulig, skriver produsenten i en pressemelding.

Servanten Octagon som ble presentert under ISH viser alle mulighetene man får med TitanCeram. Med presise vinkler, tynne vegger og presise fasetter, skapes en eksklusiv diamantfølelse i servanten. Servanten finnes i fargen matt edelweiss.



Villeroy & Boch skriver videre at med den imponerende søylen som servanten står på, får hele baderommet en lukseriøs følelse.
Søylen finnes i flere fargealternativ – Dark Chestnut, Mocha Leather eller Smoky Slate. En kobberring fester servanten til søylen for optimal passform, og skaper ytterligere et designelement. En integrert porselensventil, skaper harmoni i produktet.

Artis – for private og offentlige miljøer
Også den den nye serien Artis fra Villeroy & Boch har et tynt design takket være TitanCeram. Modellen finnes i fire former: rund, oval, rektangulær og kvadratisk.

Det nette designet gir baderommet en lett og moderne følelse. Artis har også smarte løsninger for hotellbaderom, restauranter og barer.

Alle Artis-modeller kommer i fargene White Alpin og Star White, og kan kombineres med servantskap fra møbelserien Legato, skriver Villeroy & Boch.