Collaro og Memento 2.0 er to ulike premiumserier med én fellesnevner: De er fremstilt av det keramiske materialet Titan Cream som gjør det mulig å produsere servanter og badekar med ekstremt tynne vegger og definerte kanter i svært solid utførelse.

Bad med blikkfang
Collaro er en serie med tidløst design og slanke linjer. Kolleksjonen består blant annet av flere servanter tilpasset ulike stiler, behov og romløsninger. I Collaro-serien finner du også badekar i samme stil som servantene. Disse kommer med detaljer i trendfargene Champagne, Black Matt, Gold og Chrome som setter et ekstra preg på innredningen. Bonusen er kranen med valgfri vannfallfunksjon. Kolleksjonen består også av baderomsmøbler og oppbevaringsløsninger i flere farger skriver Villeroy & Boch i en pressemelding.

Bestselger i ny drakt
Denne våren tar Villeroy & Boch serien Memento til et nytt nivå. Memento 2.0 har skarpere kanter, strammere linjer, definerte former og uendelige designmuligheter. Kolleksjonen består av åtte lekre servanter samt et rektangulært toalett og bidé. Toalettet kommer med Direct Flush og Aqua Reduct som sørger for grundig og effektiv rengjøring av toalettskålen og redusert vannforbruk. Alle de keramiske produktene i Memento 2.0 kommer i fargerne White Alpin, Star White CeramicPlus og Glossy Black CeramicPlus.

Collaro og Memento 2.0 blir først lansert på ISH-messen i Frankfurt 11. – 15. mars.