Sensory Sky heter produktet. Under produktutviklingen har det ifølge Tor Tegnander i Dornbracht vært vesentlig at teknologien forblir i bakgrunnen.

-Sensory Sky kombinerer teknologisk kompleksitet med minimalistisk design. Det store området og det flate panelet har separate dyseseksjoner for hode og kropp, samt et dusjgardin, en tåkedyse for kaldtvann, samt lys- og duftfunksjon, forteller han til VVSforum.

Ifølge ham har man tatt i  bruk via den nye, digitale Smart Tools-enhet, som ble utviklet av Dornbracht på grunnlag av Smart Water Technology.

-Smart Water står for visjonen om å bruke de mange mulighetene for digitalisering av badet (og kjøkkenet), og samtidig gjøre applikasjonen individuell og enkel. Ett lett trykk og det ønskede scenariet begynner, sier han.

Sensory Sky har tre innstillinger, Readjust, Release og Rejoice.

Readjust er en sensibel koreografi som gjør sansene skjerpet. Tåke og lett regn reduserer det daglige stresset gjennom en forfriskende opplevelse - til det milde sollyset i morgendemringen setter inn, klarner himmelen gradvis og opplevelsen av å være våken igjen blir mer intensiv. Sammensetningen av friske urter og fruktige bær gir en myk duft av tørr skogsjord og styrker den vitale følelsen etter dusjen.

Release imiterer et intensivt regnskyll om sommeren, som har en rensende og frigjørende effekt. Uforløste energier frigjør seg i en uttrykksfull koreografi fra ulike regntyper og stimulerende temperatur- og lysvariasjoner. Disse er inspirert av en forfriskende, tropisk duft av sitrus og jord. Endringen fra kaldt (18 °C) til varmt (35 °C) vann i regngardinen samt fascinerende samspill av sommerens spennende lysfenomener, gir en frigjørende følelse - en ny start for kropp og sjel.

Rejoice beskytter, omfavner og stabiliserer. Den ytre, regngardinen (35-38 °C) blir projeksjonsområdet for lyset, og vanndråpene gløder i alle regnbuens farger. En poetisk duftsammensetning kommer i tillegg, som kombinerer en frisk, klar duft med en søt krydret og treaktig avslutning. En fasettrik og harmonisk lek med farger, dufter og regntyper, som gradvis oppsluker hele organismen og bringer alle sanser i harmoni.

- En særegenhet med Sensory Sky er dufter som kombineres med koreografier som er inspirert av ulike værfenomener og stemninger i naturen. De er fremstillet av naturlige, essensielle oljer, aromaer og balsamer i samarbeid med Kemitron, som er spesialist innen spa og dufter. Dessuten er alle duftsammensetninger testet av International Fragrance Association (IFRA), og det kan derfor garanteres en høy kvalitet og trygg nytelse av duftene, sier Tegnander.

-I tillegg til de tre scenariene, gir dusjing, dyser, lys og dufter en individuell dusjopplevelse i seg selv eller hver for seg. Enten man bruker en forhåndsprogrammert eller egendefinert koreografi, skaper Sensory Sky en unik sensuell dusjopplevelse som om man tok en dusj under åpen himmel.

Sensory Sky, designet av Sieger Design, vil være tilgjengelig fra høsten 2013 med to forskjellige finisher: Børstet rustfritt stål (i kombinasjon med platina) og høyglanspolert rustfritt stål i kombinasjon med krom.