Dette er det han kaller det yngste faget i YIT. Veksten innen området skjer delvis ved oppkjøp, og delvis ved nyansettelser. Gjennom 2008 ble det kjørt rekrutteringskampanjer i TV og aviser.

- Kampanjen ga resultater, og vi har nå 350 rørfaglige på landsbasis. Vi merker at mange i markedet nå oppfatter at vi er aktør også i dette faget, sier han.

Grunnen til at YIT har satset her er ønsket om å vokse og dermed tilby en totalteknisk entreprise (TTE).

I en av YITs brosjyrer står det at leveransene omfatter alle typer rørleggertjenester, fra varme, innvendig sanitær, kjøle, sprinkler og gassinstallasjoner til utvendige sanitæranlegg. Anlegg for reversible varmepumper, fra de minste til de største, er også et viktig ledd i våre rørfagaktiviteter.

- Vi utfører alle typer rørleggertjenester for det profesjonelle markedet. Både enkeltoppdrag og store, komplekse totalleveranser hvor rørleggeroppdrag integreres tett med byggets øvrige installasjoner allerede fra planleggingen av, sier han.

Han understreker at YIT kan ta hele installasjonsprosessen, fra idé og rådgivning til installasjon, drift og service. Et argument ovenfor kunder er full oversikt over alle kvalitets- og kostnadsfaktorer.

- Uansett oppdrag legger vi sterk vekt på at installasjoner skal være tilpasset de øvrige tekniske systemene i bygget. Som totalleverandør av tekniske bygginstallasjoner skal vi finne frem til løsninger som gir det beste totalresultatet både teknisk og økonomisk, sier salgs- og markedsdirektøren i YIT.