- Det gjelder også på baderommet. Trestrukturer som lys eik er tidsriktig, og gir møblene et mykere, mer naturlig uttrykk. Samtidig er det en farge som passer inn med de fleste stiler, sier Schlanbusch i en pressemelding.

Som en kontrast til det naturlige og lyse uttrykket er det også mange som ønsker matte og mørke farger. VikingBad lanserer derfor også grå matte baderomsmøbler denne høsten.

De nye møbelfrontene til VikingBad, kommer i første omgang på MIE møbler i størrelsene 60, 90 og 120 cm, samt MIE høyskap. Nye farger vil være tilgjengelig i løpet av september.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby våre kunder enda flere valgmuligheter på møbelfronten. Møbler med lys eik fronter, kommer med hvit matte skrog, og grå matte fronter med grå matte skrog. Begge fargene passer godt inn i vårt øvrige sortiment,konstaterer Schlanbusch.

- VikingBad MIE baderomsmøbler har skuffer med god dybde og skuffer med full uttrekk og demping. Alle baderomsmøbler fra VikingBad leveres ferdig sammensatt og klare til å monteres på vegg, skriver de til slutt i meldingen.