- Varmepumpens ytelse reguleres ved hjelp av en DC inverter slik at man sikrer en høy effektivitet i dellastområdet, samt nøyaktig ytelsestilpasning til varmebehov. Med det integrerte RCD system (Refrigerant Cycle Diagnostic system), og den elektroniske ekspansjonsventilen, oppnås en ytterligere forøkelse av effektiviteten på hvert driftstemperaturpunkt, sier Matthias Ader, daglig leder i Parat Varme, i en pressemelding.

Kompaktvarmepumpen monteres på en sokkel/fundament utendørs, og tilsluttes med tur-returrør til akkumuleringstank og tappevannstank.

Ader opplyser videre at varmepumpen er meget stillegående på grunn av en lydoptimert konstruksjon, samt reduserte vifteomdreininger i 10 m avstand ca. 26 dB(A) .
- Varmepumpen leveres med en Vitotronic-regulering med klare tekst- og grafikkvisninger. Regulering kan tilsluttes en Vitocom 100 kommunikasjonsmodul til fjernbetjening og fjernkontroll av varmepumpen og varmekrets via internett og Vitotrol App som kan installeres på smartphone og nettbrett.