Din nye rolle
Hovedoppgaven er øke salget og lønnsomheten av Victaulics produkter og løsninger, primært i Østlandsområdet. Du vil arbeide tett sammen med våre eksisterende salgsingeniører og rapporterer til Regional Salgsdirektør VVS i Sverige.

Ditt viktigste ansvarsområde omfatter langsiktig relasjonsbygging mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørentreprenører, aktuelle VVS-grossister og rådgivende ingeniører. Du vil være en aktiv rådgiver og supportledd for våre kunder. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av salgsmøter, avholdelse av infomøter, teknisk opplæring og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt.

Stillingen innebærer reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Du vil arbeide ut fra ditt hjem, primært i Østlandsområdet.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  • Fortrinnsvis VVS- teknisk kompetanse, men også annen kompetanse kan være aktuell, f eks. innen mekaniske fag
  • Minimum 3 - 5 års erfaring 
  • Gjerne erfaring fra oppsøkende salg, og du må være en som skaper tillit og gode relasjoner
  • Motiveres av resultater og lever for å skape gode kundeopplevelser og løsninger
  • Positiv og strukturert, med et godt humør og stå-på vilje 
  • Førerkort kl. B, gode datakunnskaper og god skriftlig/muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

Vi kan tilby deg

  • En selvstendige, spennende og ansvarsfull rolle i et innovativt internasjonalt selskap med ledende produkter og løsninger
  • Godt og inspirerende arbeidsmiljø hvor du får god støtte i din hverdag
  • Grundig onboardings-program, bla. ved selskapets hovedkvarter i Pennsylvania, USA og/eller i Belgia
  • Meget konkurransedyktige betingelser for den rette, bla. med en spennende bonusordning.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt våre rådgivere hos Setsaas Rekruttering, Pernille K. Snustad-Setsaas på 458 13 681 eller Aasmund Setsaas på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi ser fram til å motta din CV ! Søknadsfrist: Snarest.

SØK HER

Victaulic er en verdensledende produsent av mekaniske kuplinger til komplekse applikasjoner som brukes i de mest krevende miljøer. Vi er et globalt selskap med 15 større produksjonsanlegg, 29 filialer og over 3600 ansatte over hele verden. Med over 1900 globale patenter er våre produkter og løsninger i arbeid i mer enn 140 land på tvers av ulike forretningsområder. Våre forretningsområder er innen olje og gass, kjemikalier, gruvedrift, kraftproduksjon, vann- og avløpsrensing, militær og marine, samt bygg/anlegg og brannbeskyttelse. Vi er svært opptatt av innovasjon og hvert år kommer det nye tids- og kostnadsbesparende produkter på markedet. For mer informasjon om oss, se www.victaulic.com. Vi har i dag 4 Salgsingeniører i Norge, og søker nå etter vår femte.