- Tidene er gode for oss i Veidekke i vår del av landet nå. Det gjør at vi også er i gang med å bygge nye kontorer til oss selv i Ås. Og fordi oppdragsmengden øker og noen av våre ansatte skal over i pensjonistenes rekker i løpet av noen år, kommer vi til å rekruttere ca 15 håndverkere og nesten det samme antallet funksjonærer de neste 3-4 årene, sier distriktsleder Heen.

 

- Folloregionen er et vekstområde, og det nyter vi godt av. Vi har lokalt ansatte og er en lokal entreprenør, selv om vi også er en del av Veidekke-konsernet. Det siste gir oss fleksibilitet og styrke, så selv om det er mye å gjøre om dagen er vi selvfølgelig interessert i å snakke med byggherrer om nye oppdrag, avslutter Heen.

 

Nye prosjekter i Follo:
- To boligblokker med totalt 56 leiligheter i Oppegård kommune for Hansa Selvaag Kornmoenga AS. Ferdigstilles i april 2013.

- Ås Kvartal 5, kombinert næring og boligprosjekt for Ås Sentrum AS. Ferdigstilles i november 2012.

-Grunn og fundamenteringsarbeider og råbygg av betong i nytt næringsbygg for MD Eiendom i Åsveien 11 i Ski. Ferdigstilles i mai 2012.

-Ski Bygg 2011 er en utvidelse av lager med Ski Bygg Gruppen som byggherre. Ferdigstilles i desember 2011.

- Munkerudstubben, 12 leiligheter for Munkerud ANS c/o Urbanium AS på Søndre Nordstrand i Oslo. Ferdigstilles i juli 2012.