Miljøbilen ble godt mottatt da den ble overlevert OSO sitt fabrikkområde på Hokksund. Planene for bilen er klare. Bilen vil turnere landet rundt med OSOs salgsrepresentanter med sitt miljøbudskap. Først skal bilen opp til Bodø for å profilere VB, OSO og miljø på Midnattsolrittet, sykkelrittet Fauske-Bodø kommende lørdag. Miljøbilen vil også være følgebil under Den Store Styrkeprøven, sykkelrittet Trondheim-Oslo senere i måneden.

Etter sommerferien blir Miljøprisen og miljøbilen i fokus gjennom flere kompetansebyggende arrangementer.

OSO Hotwater er utvilsomt en velfortjent vinner av VBs Miljøpris for 2011. En enstemt jury trakk i sin begrunnelse fram at en stor del av produktene til OSO er innovative, fremtidsrettede og møter dagens krav til utnyttelse av fornybar energi. Juryen trakk også fram bedriftens positive HMSK og miljøtiltak for medarbeiderne.

OSO overtar stafettpinnen fra Roth Nordic, som vant prisen da den første gang ble utdelt i 2010. Miljøbilen har det siste året rukket å besøke mange steder i Norden, fra deltakelse på jakt i Finland, flere steder i Sverige, Odense-messen i Danmark og fra Haugesund i sør til Tromsø i nord. Miljøprisen har også fått egen Facebook-side, "Miljøpris på tur", hvor bilen kan følges fra sted til sted.