Før han gikk over til leverandørsiden jobbet han tidligere i en VB-bedrift.

Med ansvar for VBs medlemsbedrifter i Vest vil Per Steinar ha flere «kunder» som han hadde relasjon til i Danfoss, noe daglig leder i VB, Øystein Kjellsen, ser som en klar fordel.
- En regionsansvarlig i VB har spesielt ansvar for å følge opp og være en støttespiller for daglig leder i den lokale VB-bedrift. I dette legger vi vekt på forretningsutvikling, strategi lokalt, salg og oppfølging av samarbeidsavtaler innenfor drift, vedlikehold, sanering og forsikring. For de bedriftene i VB som har butikk så vil Per Steinar være en støttespiller også der, sier Kjellsen i en pressemelding.

-Flere VB-bedrifter har understreket at Per Steinar fremdeles må få lov til å bistå teknisk med blant annet innregulering av varmeanlegg, for der er han suveren.   

Per Steinar startet sitt engasjement i VB 1. mars. Den første måneden har han benyttet til å bli kjent med organisasjonen og besøkt bedriftene i sin region. Under VB Dagene 2018 på Gardermoen i forrige uke, fikk han møte alle VB sine leverandører og samarbeidspartnere, og også enkelte proffkunder, skriver VB.