Morten Erichsen tar over stillingen til Morten Boye Hansen, når han går av med pensjon ved årsskiftet.
Morten Erichsen tar over stillingen til Morten Boye Hansen, når han går av med pensjon ved årsskiftet.

- Morten er en utrolig flink fyr som har de beste forutsetningene for at vi i Rørleggerkjeden VB ytterligere kan øke lønnsomhet og vekst i proffmarkedet, sier Børge Aanestad i VB. 

- Proffmarkedet er blitt en svært viktig del for Rørleggerkjeden VB, og Morten blir en viktig del av satsingen vår videre», sier Børge Aanestad, og tilføyer at det er en klart fordel at Morten er lokalisert på Østlandet. Vi har mange spennende planer for fremtiden, og vi gleder oss til at Morten starter i jobben.

Morten er 44 år, er gift, to barn og er bosatt på Gjøvik

Morten har de siste 8,5 årene jobbet som daglig leder i Knut Malmberg AS på Gjøvik, som er en betydelig VVS bedrift med 46 MNOK i omsetning og 34 ansatte. Han sitter i dag også i styret i Baderingen, og varamedlem til Rørentreprenørene Norge.  Han har tidligere innehatt roller gjennom 5 år i Niscayah Norge, og jobbet med produktutvikling, forretningsutvikling, markedsstrategi og salg. Som Markedsdirektør i Niscayah Norge har han tidligere erfaring med å lede prosesser innen disse disiplinene. Morten har de beste referanser og skussmål fra tidligere ledere og kolleger og gleder seg nå veldig til å starte jobben. 

Morten har en Bachelor fra Handelshøyskolen BI, og har også erfaring som prosjektleder for en rekke større prosjektjobber i Knut Malmberg AS. 

- Vi har lært Morten å kjenne som en profil som virkelig har gode forutsetninger til å bidra til at Rørleggerkjeden VB fortsetter det gode arbeidet på proffmarkedet og øker videre på tjenestekonsepter og forretningsutvikling. Erfaringen som daglig leder i en større rørleggerbedrift er et utrolig godt utgangspunkt for å forstå de utfordringer som alle våre medlemmer er opptatt av, skriver VB avslutningsvis i pressemeldingen.